Omelettmuffins

Ingredienser
- 6 egg
- 0,5 dl melk eller fløte
- 2 pølser
- 1 gulrot, i små terninger
- 1/2 paprika, finhakket
- 1/4 brokkoli, i små buketter
- Gressløk, finhakket , fersk eller tørket
- Salt/pepper
- Revet ost til topping
Perfekt til frokost og matpakke
Slik gjør du
Kutt opp grønnsaker og pølser som angitt. Fres grønnsakene i smør eller olje på middels høy varme til de begynner å bli møre – litt tyggemotsand er greit da de skal inn i ovn senere.
Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle å tilsett grønnsakene og pølser. Fordel røra i muffinsformer og strø over ost.
Stek muffinsene midt i ovn på 180 grader til de har stivnet – ca 12 minutter avhengig av ovn.
Disse muffinsene er perfekt til å tømme kjøleskapet for rester, eller lage noe sammen med barna. Vi varierer gjerne innholdet med både bacon, skinke, sopp, løkk, tomat og spinat.