Omelettmuffins

Ingredienser

  • 6 egg
  • 0,5 dl melk eller fløte
  • 2 pølser
  • 1 gulrot, i små terninger
  • 1/2 paprika, finhakket
  • 1/4 brokkoli, i små buketter
  • Gressløk, finhakket , fersk eller tørket
  • Salt/pepper
  • Revet ost til topping

Perfekt til frokost og matpakke

Slik gjør du

Kutt opp grønnsaker og pølser som angitt. Fres grønnsakene i smør eller olje på middels høy varme til de begynner å bli møre – litt tyggemotsand er greit da de skal inn i ovn senere.

Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle å tilsett grønnsakene og pølser. Fordel røra i muffinsformer og strø over ost.

Stek muffinsene midt i ovn på 180 grader til de har stivnet – ca 12 minutter avhengig av ovn.

Disse muffinsene er perfekt til å tømme kjøleskapet for rester, eller lage noe sammen med barna. Vi varierer gjerne innholdet med både bacon, skinke, sopp, løkk, tomat og spinat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *